Hoppa till huvudinnehåll
-

Fastfood & Café Göteborg

Välkommen till Sveba Dahlens monter G02 på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Göteborg 21 - 22 september. Kom förbi vår monter och smaka på napolitansk pizza gjord i vår snabba, elektriska högtemperaturspizzaugn High Temp 500 °C med två däck. napolitansk pizza på 60 till 120 sekunder! Vi visar också upp vår den stilrena pizzaugn Beyond Black som bakar pizza med jämna och kontinuerliga resultat, samt är mycket enkel att rengöra - missa inte The Magic Touch of the Beyond Black! 

Hos oss hittar du också snabbmatsugnar och butiksugnar från TurboChef. Snabbmatsugnar för olika ändamål och produktionsvolym som passar i de flesta lokaler då de finns tillgängliga med ventilationsfri drift. Oavsett om du bakar napolitansk pizza, panini, stora volymer pizza eller smårätter så har vi snabbmatsugnen för dig.

Vi visar också upp den tvåarmade Twin arm-mixern från Italmix som på ett varsamt sätt knådar degen på ett effektivt sätt som efterliknar mänsklig knådningsteknik. Italmix Twin arm mixer är särskilt effektiv för blandning och knådning av speltdeg, degar med vek, svag eller känslig glutenstruktur och vid iblandning av ömtåliga frukter i degen.

Under mässan sponsrar vi också Sveriges största pizzatävling, Pizza Champion Cup där Sveriges bästa pizzabagare 2022 utses! Missa inte att se våra pizzaugnar live och när Sveriges pizzaelit visar upp sina färdigheter den 21 september på Fastfood & Café & Restaurantexpo!  Den 22 september kommer Pizzamicke, Mikael Lundgren berättar mer om Sveba Dahlens pizzaugnar i tävlingsområdet kl. 10.30 - 10.50 den 22 september. 

Hoppas vi ses i Göteborg!

Göteborg
Online
Pizzaugn High Temp 500 grader

Vedeldad pizzaugn byts nu ut mot en elektrisk pizzaugn, tycker vi! Denna professionella pizzaugn...

Läs mer
Pizzaugn P-Serien

P-Serien från Sveba Dahlen är elektriska pizzaugnar av högsta klass för professionella pizzabagare...

Läs mer
Degblandare Twin Arm Mixer - Italmix

Degblandare Twin Arm Mixer från Italmix efterliknar manuell knådning av degen och blandar deg med...

Läs mer