Hoppa till huvudinnehåll
-

Fastfood & Café & Restaurant Expo Stockholm 2024

Välkommen till Sveba Dahlen i monter G:20 på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Stockholm 31/1 - 1/2 2024. Hos oss hittar du pizzaugnar för alla typer av pizzarestauranger och the King of Combinations - S-Seriens maxade kombinationsugn SRDP120 som är utrustad med stickugn, däckugn och ett underbyggt jässkåp. Ugnen är den perfekta lösningen för hotell, caféer, restauranger och bagerier som vill kunna erbjuda olika typer av brödprodukter på minimal yta.

På mässan kommer du att kunna ta en närmare titt på vår elektriska High Temp-högtemperaturspizzaugn med två däck som båda gräddar i upp till 500°C. Ugnen är utrustad med veckoschema, individuell värmestyrning av front-, över-, och undervärme. Värmesystemet som erbjuder snabb uppvärmning och jämna bakresultat.

I vår monter kommer vi att demonstrera vår effektiva tunnelpizzaugn TP Infinity! Missa inte när vi gräddar pizza och tillagar andra maträtter till perfektion i TP22 med två däck. Med den flexibla och mångsidiga tunnelpizzaugnen tillagar man höga volymer på liten yta med jämna, fina resultat.

Behöver du en ny degblandare? Hos oss hittar du den spektakulära degblandaren Twin Arm Mixer från Italmix, som med två mekaniska armar imiterar mänsklig knådning av degen. Degen behandlas varsamt med bästa knådresultatet. Degblandaren passar dessutom extra bra för spältdegar och degar med till exempel frukt i.

 

Läs mer om mässan här

 

Klicka här för gratis entré!

Stockholm
Mässa
Pizzaugn High Temp 500 grader

Vedeldad pizzaugn byts nu ut mot en elektrisk pizzaugn, tycker vi! Denna professionella pizzaugn...

Läs mer
Tunnelpizzaugn - TP Infinity

Elektrisk tunnelpizzaugn som bakar stora volymer pizza med bästa resultat utan övervakning. Sveba...

Läs mer
Degblandare Twin Arm Mixer - Italmix

Degblandare Twin Arm Mixer från Italmix efterliknar manuell knådning av degen och blandar deg med...

Läs mer