Hoppa till huvudinnehåll

Føtex Kolding – ett danskt Bake Off bageri

I den danska staden Kolding ligger en av butikskedjan Føtex butiker, som är en dagligvaruhandelkedja ägd av Dansk Supermarked. Føtex består av 88 butiker och 15 000 anställda och man fokuserar starkt på tre kärnområden: den gröna avdelningen, eget charkuteri och eget bageri.

Varje dag levereras färska råvaror med hög kvalitet och god service ut från Føtex butiker. Føtex har börjat sin resa med ett nytt butikskoncept under 2015 och har då jobbat mycket med ljussättning och smarta lösningar för inredning. En stor del av konceptet är butikens eget bageri, som också finns hos Føtex Kolding. Bageriet tillhandahåller färskt bröd under hela dagen, genom sitt väl fungerande bake off bageri, vilket kunderna uppskattar mycket!

Färdiga degämnen levereras från Dansk Supermarkeds centralbageri i Odense, för att därefter gräddas på plats hos Føtex Kolding.
För gräddningen står Sveba Dahlens däckugn; DC42, två stycken stickugnar V40 och ett Fermatic Q4 Kyljäs-skåp. Att brödet gräddas i butiken gör att kunderna får en än mer angenäm upplevelse, då det doftar ljuvligt av nybakat bröd!

Relaterade produkter

Stickugn V-Serien

Köpa stickugn? V-Seriens stickugnar för professionell bakning ger dig nästan oändliga möjligheter...

Läs mer
Däckugn D-Serien

Pålitliga, robusta och driftsäkra däckugnar för både konditori och bageri. D-Serien däckugnar från...

Läs mer
Jässkåp / kylskåp / frysskåp F-Serien F500

Perfekt jäsning av deg i bageriet med frys- / kyl- / jässkåp F-Serien F500 från Sveba Dahlen. Ett...

Läs mer