Hoppa till huvudinnehåll

Grovdiskmaskin för bageri, storkök och restaurang – Jeros diskmaskiner för professionell diskning på liten yta

Grovdiskmaskiner för bagerier, restauranger och storkök ska vara snabba och enkla att använda! Diskflödet skall hålla ett högt tempo och storleken på diskmaskinen uppta så liten plats som möjligt i lokalen.

Danska Jeros bas-serie av grovdiskmaskiner består av två modeller utvecklade för just mindre till medelstora bagerier och restauranger som har höga krav på diskningen men oftast mindre yta i lokalen. Dessa basmodeller av diskmaskin, 9110 och 9115, har ett roterande disksystem med två diskarmar och sköljarmar som doserar korrekt mängd och spridning av vatten för optimal diskprocess och sköljning.

Grovdiskmaskinerna i 9100-serien kräver ingen sortering av disken utan den placeras rakt in i diskmaskinen, utan hänsyn till storlek på objekten. En integrerad blandare säkerställer tidsbesparande sköljning av händer eller eventuell avsköljning vid fyllning av diskmaskinen.

Touchpanelen möjliggör enkel användning av maskinen liksom möjligheten till kundanpassad disktid och disktemperatur. Panelen har tre programval och ett miljövänligt snabb-diskprogram för lätt smutsad disk. Möjlighet att programmera automatisk avstängning för maskinen.

Jeros grovdiskmaskiner ger inte bara optimalt diskresultat, de är också genomtänkta designmässigt. Ett exempel är huven till diskmaskinen som är utformad så att maskinen kan laddas och tömmas från tre sidor, vilket innebär att maskinen kan placeras i hörn om så krävs utrymmesmässigt. Diskmaskinen upptar samma yta oavsett om huven är öppen eller stängd. Huvens design säkerställer en ergonomisk arbetsmiljö, då arbetshöjden är anpassad för användaren.

Vid utvecklingen av denna serie grovdiskmaskiner har stort fokus lagts på hygien, ekonomi, miljö och enkel rengöring. Den rostfria, invändiga stålytan är helt slät, och har en väl genomtänkt design, för att förhindra att smuts samlas. Stor vikt har också lagts vid att diskmaskinen ska vara just enkel att rengöra och lätt att underhålla.

Inuti har grovdiskmaskinen unika lutande ytor och avrundningar som gör att vattnet hanteras snabbt och automatiskt genom filter och pumpar. Effektivitet och optimal säkerhet, inklusive HACCP, är standard i dessa diskmaskiner.

Grovdiskmaskinerna i 9100-serien är också mycket energieffektiva med lägre strömförbrukning, minskad energiförbrukning och minskad vattenförbrukning än sina föregångare. Man räknar med att hela 25% i driftbesparing uppnås på alla modeller jämfört äldre modeller. Energibesparingen beror på att diskmaskinen har vattenbesparande dysor, energieffektiva pumpar, precisionskontrollerad temperaturregulator, isolerade disktankar och isolerade sköljtankar, lägre stand-by temperatur och en isolerad huv i rostfritt stål. Denna standard kallas i-version, som innebär just att diskmaskinen har vattenbesparande sköljmunstycken och är disk- och sköljtanksisolerad. Diskmaskinerna i 9100-serien kan också ställas in på "auto-off-funktion", om så önskas. Din diskmaskin behöver alltså inte i onödan stå i vänteläge om den till exempel inte längre används under vissa perioder. Du har också möjlighet att programmera automatisk avstängning av diskmaskinen.

Grovdiskmaskinerna i 9100-serien erbjuder även ett miljövänligt sparprogram för diskning av lätt nedsmutsad disk. Sänkt disktemperatur och diskmedelsförbrukning, samt en slutsköljning med 85°C värme, säkerställer att hygienen fortfarande garanteras.

Diskmaskinerna är utrustade med ett dubbelverkande filtersystem, ett avancerat mikrofinfilter, vilka ger en effektiv filtrering av diskvattnet, och därmed perfekt diskresultat och mindre diskmedelsförbrukning samt minimal vattenförbrukning. Större partiklar samlas först in i ett grovfilter, medan mindre partiklar fångas in i ett mikrofint filter. Under diskprocessen sugs partiklar upp från botten av det fina filtret såväl som från vattenytan. Detta tillsammans genererar en konstant optimal diskvattenkvalitet.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
 • Professionell diskning på liten yta
 • Optimerad hygien
 • Snabb fyllning – ingen sortering av diskgodset krävs
 • Automatisk dosering av diskmedel
 • Integrerad självrengöring
 • Ergonomisk design
 • Lägre energiförbrukning
 • Miljövänlig – ECO Wash
 • Integrerade dräneringspump
 • Användarvänlig kontrollpanel
 • Auto-Off funktion
Tillval

Korg för små delar

Korg rostfri

Tallrikskorg

Korg för glas/koppar

Förtvättsbänk med dusch 750 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 900 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 1 200 x 790 mm

Sidobänk 750 x 790 mm

Sidobänk 900 x 790 mm

Sidobänk 1 200 x 790 mm

Sidobänk 1 500 x 790 mm

Förlängning av bänk 

Integrering av spolslang: I slutet av arbetsdagen är det enkelt att göra rent grovdiskmaskinen med den integrerade spolslangen, som du kan använda både till rengöring av diskmaskinen och golvet i bageriet.

Broschyr

Referenser

Relaterade produkter

Grovdiskmaskin Compact Jeros 9117

Image
Grovdiskmaskin Jeros Compact. Perfekt för mellanstora företag och bagerier. Köp diskmaskin hos Sveba Dahlen.
Grovdiskmaskin – Jeros 9117

Jeros Grovdiskmaskin i högtrycksutförande passar medelstora företag som bagerier, restauranger och...

Läs mer
Grovdiskmaskin – Jeros 9120, 9130

De kraftfulla grovdiskmaskinerna i Jeros Xtended diskmaskinssortiment är utvecklade för att rengöra...

Läs mer
Backdiskmaskin – Jeros

Den kompakta backdiskmaskinen för brödbackar från Jeros är mycket flexibel vilket gör att den passar...

Läs mer