Hoppa till huvudinnehåll
-

Fastfood & Café Malmö

Välkommen till Sveba Dahlens monter E:03 på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Malmö 19 - 20 oktober. Smaka på napolitansk pizza gräddad i vår snabba, elektriska högtemperaturspizzaugn High Temp med två däck som gräddare pizza i upp till 500°C helt utan ved och eld! Grädda napolitansk pizza på bara 60 till 120 sekunder! Ta en närmare titt på vår stilrena pizzaugn Beyond Black som bakar pizza med jämna och kontinuerliga resultat, samt är mycket enkel att rengöra - missa inte The Magic Touch of the Beyond Black! 

Hos oss hittar du också tunnelpizzaugnen HhC2020 samt den energieffektiva snabbmats-och butiksugnen Eco från TurboChef. Vi erbjuder snabbmatsugnar för olika ändamål och produktionsvolym som passar i de flesta lokaler då de finns tillgängliga med ventilationsfri drift. Oavsett om du bakar napolitansk pizza, panini, stora volymer pizza eller smårätter så har vi snabbmatsugnen för dig.

Vi visar också upp den tvåarmade Twin arm-mixern från Italmix som på ett varsamt sätt knådar degen på ett effektivt sätt som efterliknar mänsklig knådningsteknik. Italmix Twin arm mixer är särskilt effektiv för blandning och knådning av speltdeg, degar med vek, svag eller känslig glutenstruktur och vid iblandning av ömtåliga frukter i degen.

För butiksbageriet, hotellet, konferensanläggningen, eller caféet så visar vi upp vår flexibla ministickugn S-Serien SR240 med roterande ugnsstick och plats för upp till 10 stycken bakplåtar. Med S-Serien bakar du med hög energieffektivitet bröd och bakverk med bästa resultat. Utrustad med bland annat ångsystem av hög kapacitet och en avancerad kontrollpanel som förenklar bakningen för användaren, erbjuder energisparfunktioner, veckoschema samt avläsning av energiförbrukning och energikostnad per bak. 

Hoppas att vi ses i Malmö!

Malmö
Mässa
Pizzaugn High Temp 500 grader

Vedeldad pizzaugn byts nu ut mot en elektrisk pizzaugn, tycker vi! Denna professionella pizzaugn...

Läs mer
Pizzaugn P-Serien

P-Serien från Sveba Dahlen är elektriska pizzaugnar av högsta klass för professionella pizzabagare...

Läs mer
Kombinationsugn Ministickugn S-Serien

S-Serien är kombinationsugnen som är tillgänglig med roterande ministickugn och kombinationer av...

Läs mer
Degblandare Twin Arm Mixer - Italmix

Degblandare Twin Arm Mixer från Italmix efterliknar manuell knådning av degen och blandar deg med...

Läs mer
Tunnelpizzaugn HhC 2020

Med pizzaugnen HhC 2020 får du en supersnabb och ventilationsfri tunnelpizzaugn från TurboChef som...

Läs mer
Snabbmatsugn Eco

Eco är en ventilationsfri butiksugn i litet format, endast 409 mm bred som tillåter snabb tillagning...

Läs mer