Hoppa till huvudinnehåll
-

GastroNord 2024

Välkommen till Sveba Dahlen i monter C08:21 på GastroNord i Stockholm, 9 - 11 april 2024. 

Hos oss hittar du ugnar, kyl- och jässkåp till din pizzeria, ditt café, butik eller restaurang. Under hela mässan kommer du att kunna se några av Sveriges skickligaste pizzakockar grädda ljuvliga pizzor i våra pizzaugnar som du sedan kan provsmaka. I montern finns också vår kunniga säljkår på plats för att besvara just dina frågor. Nedan kan du läsa mer om maskinerna som visas upp i vår monter samt pizzakockarna som kommer finnas på plats.

 

Kontakta vår säljkår eller pizzadistributörer här

 

Läs mer i vår digitala monter på gastronord.se

Stockholm
Mässa
Image
Pizzaugn Pizza Vichinga P402V Napolitansk Pizza Klassisk Pizza Sveba Dahlen

Pizzaugn Pizza Vichinga

Upptäck friheten med Pizza Vichinga - den ultimata elektriska pizzaugnen för att revolutionera ditt pizzakoncept! Med två separata däck, gräddar den klassiska pizzan perfekt i upp till 350°C nedtill, medan den napolitanska pizzan får det autentiska 500°C-lyftet på det övre däcket.

Denna elektriska ugn ger pizzabagaren en stressfri vardag utan ved och eld, eliminerar rökgaser och håller konstant temperatur för jämn gräddning utan att torka ut pizzan. Med högtemperatursdäcket får du uppleva det karaktäristiska leopardmönstret som är ett nyckelelement för äkta napolitansk pizza.

Pizza Vichinga ger dig flexibiliteten att leverera både klassiska och napolitanska pizzor, samtidigt som den passar perfekt för pitabröd, naanbröd och andra snabbare bakade produkter. Finns i två storlekar - P402V för 8 pizzor och P602V för hela 12 pizzor samtidigt. Upplev konsekvent kvalitet varje gång - välj Pizza Vichinga och ta ditt pizzakoncept till nya höjder! Under mässan får du möjlgheten att se Pizza Vichinga P402V i Sverige för första gången!

Image
Tunnelpizzaugn TP Infinity TP22 Sveba Dahlen

Tunnelpizzaugn TP Infinity

TP Infinity är en effektiv och flexibel elektrisk tunnelpizzaugn som ger bästa resultat utan övervakning. Ugnen passar inte bara för pizza utan även för pajer, pitabröd, hamburgare, fisk och korv med mera. 

Den är energieffektiv, tyst, kompakt och ger stor kapacitet på liten yta. TP Infinity-ugnen har god isolering och infravärme för energisnål bakning. Ugnen erbjuder hög kapacitet för olika produkter då den är tillgänglig i upp till fyra sektioner med individuell kontrollpanel med touchskärm. Ugnen bakar i upp till 400°C bakar upp till 500 pizzor i timmen utan att kompromissa med smak och yta, detta tack vare att ugnen använder enbart infravärme och ingen fläkt som kan torka ut produkter.

Image
Pizzaugn Beyond Black P-Serien Sveba Dahlen

Pizzaugn Beyond Black

Högklassig elektrisk pizzaugn för professionella pizzabagare. Ugnen ger en jämn bakning av pizzan då den har en effektiv värmefördelning genom tre individuellt justerbara värmezoner; övervärme, undervärme och frontvärme. P-Serien Beyond Black finns i 3 bredder och upp till 3 däck, vilket gör att ugnen passar för de flesta pizzerior och restauranger.

P-Serien Beyond Black är utrustad med automatisk turbofunktion som snabbt värmer upp ugnen och som snabbt åter får upp ugnen i värme efter att till exempel ugnsluckan öppnats. Ugnen är tillverkad i robusta material med högkvalitativa komponenter, vilket ger låga underhållskostnader och hög energieffektivitet. Den välisolerade designen håller värmen kvar inne i de helsvetsade ugnsrummen och ger pizzakocken en bättre arbetsmiljö.

Ugnen är programmerbar med veckoschema för med på- och avfunktion bekvämt användande. Därmed kan ugnen vara varm och redo att baka när personalen anländer till restaurangen. Beyond Black pizzaugn är tillverkad i svart rostfritt stål med anti-fingerprint beläggning, vilket gör den lätt att hålla ren.

Image
Kombinationsugn S-Serien King of Combinations Ministickugn Däckugn Jässkåp Sveba Dahlen

Kombinationsugn S-Serien

Kombinationsugn S-Serien finns tillgänglig med roterande ministickugn, däckugn och underbyggt jässkåp. Den kompakta ugnen passar utmärkt i mindre bagerier såväl som caféer, hotell, restauranger eller butiksbagerier. Ugnen finns i 11 modeller och totalt 38 olika kombinationer vilket gör att du med säkerhet hittar en modell som passar din produktion och ändamål. Ugnen är utrustad med avancerade funktioner och högkvalitativa komponenter och ger samma fina bakresultat som industriella stickugnar.

Ugnen har den användarvänliga kontrollpanelen SD Touch II och erbjuder funktioner som ånga, veckoschema, inspelning av recept, smart recepthantering och energisparfunktioner. Dessutom levereras S-Seriens däckugn med både sten och härdgaller för bakning på plåt. Ugnen har också dubbla temperatursensorer för jämn värmefördelning. Med ugnens underbyggda jässkåp får du en kompakt lösning för både jäsning och bakning på minimal yta och du kan erbjuda nybakat bröd hela dagen. 

S-Seriens stora fönster och upplysta ugnsrum med roterande ugnsstick är inbjudande och lockar kunden till köp av nybakt bröd i butiken.

Image
Kyl-/jässkåp F200D Gastronord jäs på plåt Sveba Dahlen

Kyl-/jässkåp F200D

F-Seriens kompakta kyl-/jässkåp F200D är designat för att jäsa och kyla deg på plåtar i trånga utrymmen, till exempel i mindre bagerier, butiksbagerier, caféer, pizzerior och konditorier. Trots sin kompakta design har skåpet stor rymlighet med plats för upp till 14 plåtar. Det robusta kyl- och jässkåper har självstängande dörr med integrerat handtag och magnetlist för tät förslutning. Dörren förblir i öppet läge då den öppnats över 90 grader för enkel in- och urlastning av plåtar. Skåpets stora tvåglasfönster med LED-belysning ger tydlig överblick över jäsprocessen i skåpet. 

Skåpet är lätt att rengöra då det är tillverkat i rostfritt stål med avrundade hörn och uttagbara gejdrar inuti. Dessutom behöver skåpet inget avrinningssystem då det är utrustat med en uppsamlingsbricka med automatisk avdunstning för avfrostnings- och kondensvatten.

Den användarvänliga, programmerbara panelen är ergonomiskt placerad och gör det enkelt att förbereda bakverk dagar i förväg. Sparade inställningar möjliggör snabb och enkel hantering för bagaren. Optimal jäsning av deg i bagerier med trånga ytor.

Image
Riccardo Birgliotti Pizzaioli Personligt Sveba Dahlen

Riccardo Birghillotti bakar i vår monter

Den 9 april kl. 10.00 - 18.00 finns Riccardo Birghillotti på plats i vår monter C08:21. Riccardo kommer då att baka traditionell napolitansk Margherita och Marinara i vår monter. Han kommer också baka två sorters klassisk pizza varav den ena med mozzarella, basilika, parmaskinka, hyvlad parmesan, semi dry tomater och grön pesto. Den andra får en topping av tomat, mozzarella, basilika, stark salami, olivolja och riven pecorino-ost. 

Läs mer om Riccardo här

 

Image
Pizzakock Josef Hakimi Personligt Sveba Dahlen

Josef Hakimi bakar i vår monter

Den 10 april 10.00 - 18.00 bakar Josef Hakimi i vår monter på Gastronord. Då har du chansen att träffa honom när han bjuder på både matnyttiga tips och magiskt goda pizzor under hela dagen.

Läs mer om Josef här

Image
Ali Chahrour pizzatävling pizzaioli napoletani 1 trophy all stars pizza Sveba Dahlen

Ali Chahrour bakar i vår monter

Den 11 april 10.00 - 16.00 finns Ali Chahrour på plats i vår monter och bakar fantastiska pizzor. Han kommer att bjuda på pizza med renkött, influerad från norra Sverige. Han bjuder också på pizzor med zucchini, tonfisk, salami, mozzarella och färska kantareller.

Läs mer om Ali här