Välkommen att besöka Sveba Dahlen under Fastfood & Café & Restaurang Expo i Stockholm 29 - 30 januari 2025.
I vår monter J:18 finns vårt säljteam på plats och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Hos oss hittar du ugnar för pizza, snabbmat, café, bageri och foodservice.
Vi kommer att visa upp vår nya pizzaugn Pizza Vichinga med två ugnsrum, det nedre anpassat för klassisk pizza och det övre anpassat för napolitansk pizza! Pizzakock Tobias Gundahl Eriksson finns på plats för att grädda fina pizzor i den nya ugnen och självklart kommer det att serveras fantastiska smakprov. Missa inte det! Läs mer om Tobias här.
Kom och ta en närmare titt på S-Seriens maxade kombinationsugn SRDP120 som är utrustad med stickugn, däckugn och ett underbyggt jässkåp. Ugnen är den perfekta lösningen för hotell, caféer, restauranger och bagerier som vill kunna erbjuda olika typer av brödprodukter på minimal yta.
Vi visar också upp Sveba Dahlen kyl-jässkåp F200D med smarta kyl- och jäsfunktioner samt vår nyhet, kyl Goldline med fotpedal från Desmon med utrymme för upp till 20 bakplåtar.
På plats i montern är också en BDA automatisk bullrivare från Daub som kan producera både frallor och pizzabollar och därmed perfekt för både bageriet och pizzerian.
Det här är Pizza Vichinga, vår högpresterande elektriska pizzaugn designad för att enkelt höja...
Med Sveba Dahlens kombinationsugn S-Serien SRDP120 med ministickugn, däckugn och underbyggt jässkåp...
Med F-Seriens kyl-/jässkåp F200D får du ett skåp som är anpassat för att jäsa och kyla deg på plåtar...
Uppgradera ditt bageri med ett rymligt och högkvalitativt bagerikylskåp från Desmon. Gold Line...
Helautomatisk bullrivare BDA från Daub av mycket hög kvalitet, ergonomisk, ekonomisk och...