Hoppa till huvudinnehåll
-

Südback bageri och konditorimässa

Nu är det äntligen dags för  bageri och konditorimässa Südback i Stuttgart, Tyskland. När du är på mässan så får du inte missa Sveba Dahlens utbud av ugnar eller bagerimaskiner från Glimek. Du hittar ugnarna hos vår distributör Rudolf Richter Hall 9, monter 9C51 och bagerimaskinerna hittar du hos Jürgen Peters, Hall 9, monter 9C53.

I Rudolf Richters monter visas Sveba Dahlen kombinationsugn, S-Serien SRDP120 - The King of Combinations, med roterande ministickugn, däckugn samt underbyggt jässkåp i en och samma ugn! SRDP120 är totallösningen för butik, cafe och bageri som tillåter jäsning och bakning på liten yta. Baka allt från surdegsbröd på stenhällen till känsliga produkter eller frallor i stickugnen, samtidigt som du jäser deg nedtill. Läs mer om SRDP120 här. Även en S-Serien SRP120 med roterande stickugn och underbyggt jäs kommer visas i montern, läs mer om kombinationsugnen här.

Med den kompakta och roterande stickugnen C-Serien bakar du jämnt över hela sticket. Du kör enkelt in stickvagnen och lastar lika enkelt ur den ur ugnen. C-Serien är flexibel, användarvänlig och extremt tystgående. Den tillåter dig att baka de flesta sorters bröd, limpor, frallor, kakor och konditoriprodukter till perfektion. Se ugnen på Südback.

Är du intresserad av pizzaugnar? I montern hittar du också en Sveba Dahlen tunnelpizzaugn TP11 som erbjuder hög produktionskapacitet och ett bra flöde i din restaurang på liten yta. Med tunnelpizzaugnen kan du förutom pizza också tillaga andra maträtter som nacho-tallrik och laxrätter. Sveba Dahlens pizzaugn P-Serien finns i 14 olika modeller, under mässan visas P402 med två däck och plats för 4 pizzor per däck. Pizzaugnen är utrustad med pizzasten av hög kvalitet och ett effektivt värmesystem som gräddar pizza med jämna resultat. Att pizzaugnen är elektrisk medför att den går snabbt att värma upp. 

I Richters monter finner du också D-Serien. D-Serien är en serie utav pålitliga, robusta och driftsäkra däckugnar för både konditori och bageri. Ugnen är utav absolut högsta klass och är känd för sina fina bakegenskaper, användarvänlighet och perfekta bakresultat. Finns tillgänglig med en mängd tillval vilket gör att du enkelt kan utforma ugnen utefter dina behov.  

I Jürgen Peters monter visas degavvägare samt rundrivare upp. Degavvägare SD180, samt SD300 delar båda två upp degen med hög kapacitet och precision till önskad degvikt. Rundrivare CR400 som erbjuder optimerad rundrivning av deg kommer också att visas upp i montern. 

Hoppas vi syns på Südback i oktober!

 

Stuttgart
Mässa
Stickugn C-Serien

C-Serien är en serie roterande stickugnar som är kompakta, högeffektiva och designade att passa i...

Läs mer

Kombinationsugn stickugn + däckugn + jässkåp

Image
Kombinationsugn allt i ett stickugn däckugn jässkåp S-Serien Sveba Dahlen
Kombinationsugn Ministickugn, Däckugn, Jässkåp S-Serien

Med Sveba Dahlens kombinationsugn S-Serien SRDP120 med ministickugn, däckugn och underbyggt jässkåp...

Läs mer
Kombinationsugn Ministickugn, Underbyggt Jässkåp S-Serien

Med kombinationsugn S-Serien SRP får du en roterande ministickugn med tillhörande underbyggt jässkåp...

Läs mer
Däckugn D-Serien

Pålitliga, robusta och driftsäkra däckugnar för både konditori och bageri. D-Serien däckugnar från...

Läs mer
Pizzaugn P-Serien

P-Serien från Sveba Dahlen är elektriska pizzaugnar av högsta klass för professionella pizzabagare...

Läs mer
Tunnelpizzaugn - TP Infinity

Elektrisk tunnelpizzaugn som bakar stora volymer pizza med bästa resultat utan övervakning. Sveba...

Läs mer
Degavvägare - SD180

Degavvägare från Glimek med ytterst hög viktnoggrannhet för de flesta typer av degar och finns i tre...

Läs mer
Degavvägare SD300

Automatisk degavvägare i två storlekar, kan köras med 1 eller 2 kammare och passar för både bageri...

Läs mer

Konisk rundrivare CR400 - 4000 bitar/timmen

Image
Rundrivare konisk med utmatningsbana CR400 Glimek
Rundrivare CR400

CR400 är en pålitlig och flexibel konisk rundrivare för alla slags bagerier och som passar för de...

Läs mer